Roundtrip West USA ... reis je mee?

What's up doc?

Na een zeer lange rit kwamen we in Palm Springs terecht. Onderweg even gestopt bij Montezuma's Castle. Een nederzetting van de Sinagua indianen. In een rotswand hadden ze huizen gebouwd met verschillende verdiepingen en onverklaarbare reden plots verlaten rond 1400.

Even een pitstop gemaakt met een lekkere Sundae. Een original met een kers erop! En we gaan weer door....
In Palm Springs aangekomen konden we nog net de zonsverduistering meemaken. We waren goed voorbereid en hadden eclips-brilletjes gekocht en konden het goed volgen zonder hoofdpijn en sterretjes i.p.v. de zon. nog een lekkere duik in het zwembad van het hotel en klaar voor een diner. Palm Springs is 's avonds super gezellig. Overdag bloedheet en de gebouwen geven hun hitte 's avonds af, zodat het nog in de 30 graden is. De restaurantjes en barretjes hebben daar wat op gevonden: een permanente sprinkler installatie! Overal grote nevelwolken en het werkt nog ook. Alleen als je er onder zit wordt je toch wel een beetje nat. Gelukkig hebben we een kapper bij ons om onze ingezakte coupe weer bij te werken...

Bij een jaren 50 style diner een heerlijke hamburger genoten. Erg grappig, bij Ruby's lopen de obers en oberettes in jaren 50 kleding en rijden er treintjes boven de etende mensen.

En toen op weg naar Los Angeles... vandaag er aangekomen en al veel gezien: Beverly Hills, Walk of Fame, Chinese en Kodak Theater (waar de Oscars uitgereikt worden) en Sunset Boulevard, en Rodeo Drive. Morgen op jacht naar Hollywood Sign (vandaag al een paar glimpen van opgevangen) Melrose Street en Santa Monica Beach staan op het lijstje.

That's all fooks! (Bugs Bunny heeft ook een ster op de Walk of Fame!)

Hans

Yvonne enn Alfons

Hallo daar we genieten weer van de verhalen en de mooie foto's. Nog veel plezier

Annette en Edwin

We genieten van jullie verhalen, en van de prachtige foto's! Op naar Santa Monica. Edwin en ik vinden het daar super!
Benieuwd of jullie dat ook zo ervaren. Groetjes en geniet ze verder!