Roundtrip West USA ... reis je mee?

Slecht nieuws...

Ik moet de verhalen nu even stoppen... Egbert is met een ernstige nierinfectie op genomen in Fresno en het ziet er niet goed uit. De reden van de infectie is onbekend. Ik hoop jullie snel beter nieuws te brengen.

steef

als er iets is wat we van hier uit kunnen doen let us know! Heel veel sterkte! Knuffels!

Adrie

Wat vervelend. Ik hoop dat het allemaal goed uitpakt en dat hij weer gauw bij jullie mag zijn. Veel sterkte.

mirjam

Tjeetje.Heel veel sterkte!!Hopelijk komt het snel goed.

Marja

Wat een slecht bericht. Ik schrik me naar. Ga nu de leiding van bronovolab op de hoogte brengen. Veel Sterkte, namens mijn gezien en de collega's (Nelly, Miranda en Meytjoe) waarmee ik nu aan het werk ben.
MarjA

krien

dat is schrikken ! heel veel sterkte voor Egbert hoop dat tie snel weer opknapt,

david

hey kerel, heel veel sterkte! denk aan jullie.
xxx

esther en joke

Jezus mannen...sterkte!!!

Lido

Da's schrikken jongens... geluk, sterkte en wijsheid bij het nemen van jullie beslissingen

Arja

Laat Amerika ajb zijn naam, land met de onbegrensde mogelijkheden, waar maken, hopend op een wonder xxx

Riet en Hans

Wat een naar bericht. We wensen jullie, maar vooral Egbert, het allerbeste.

Bertrik en janita

Hoi daar,

We hebben alles meegekregen hier.Heel veel sterkte, laten we hopen op het beste.

Groetjes van ons

Bert Selma

Waren bij de poes, en hoorde van Yvonne het
slechte nieuws, heel veel sterkte allemaal.

Lorna

Jeetje wat een vervelend bericht.. Veel sterkte.. Geef hem maar een dikke kus
Lorna x

Annemiek B

Schok me dood toen ik het slechte nieuws hoorde.Hoop snel dat de oorzaak gevonden en verholpen wordt.Zo wil je Amerika niet leren kennen.

Annemiek B

Shirley

Heel veel sterkte!! We denken aan jullie.
Hoop dat dokter Vink opknapt en terugkeert naar Nederland!

Mey Tjoe

HEEEEl veel sterkte Egbert!!
Hou je taai !

Gera

Egbert, Jan en Hans,

Heel veel sterkte. en laat snel wat horen.

'Tineke Coolen

Heel veel sterkte, Tineke

Astrid Rupperink

Wat een naar bericht, heel veel sterkte. Astrid

Boelo

Beste Egbert en vrienden heel veel sterkte en hopelijk komt alles weer goed!