Roundtrip West USA ... reis je mee?

update Egbert.

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor alle lieve reacties!

Wij hebben vanavond weer contact gehad met het ziekenhuis en er is een lichte vooruitgang!
De bloeddruk is onder controle en Egbert is van de permanente dialyse afgehaald.
Zijn nier produceert urine dus laten we hopen dat hij naast vocht ook afvalstoffen uit het bloed haalt.
Het plan is dat hij om de drie dagen nog wel aan de kunstnier gaat.
Hij wordt nog steeds slapende gehouden maar wat minder diep.
De ontsteking wisselt: eerst waren de witte bloedlichaampjes wat minder maar vandaag weer iets meer. Hopen dus dat de antibiotica goed zijn werk blijft doen.
De ANWB/IZZ hadden deze week nog contact gehad met het ziekenhuis en daar is tegen gezegd dat hij nog naar schatting een week tot tien dagen op de intensive care moet blijven.

We houden vol!

Jan

Lido

Bedankt voor de update Jan, we duimen mee voor Egbert's spoedige herstel jongens. xxx

etsher&joke

Ja Jan bedankt voor de update...reken maar dat wij ook hier bezig zijn met egbert en jullie! Kus

henry

dank Jan. Houdt inderdaad vol, want dit kost zoveel kracht, die onzekerheid en machteloosheid. De moed houden. Ik duim met jullie mee, hij is ook niet uit mijn gedachte. xxx

Simone

Gelukkig wat verbetering. Het begin is er! Nu volhouden!Heel veel sterkte! Hou ons op de hoogte.

gulay

Hoi Egbert,

Vandaag pas gehoord dat je ernstig ziek bent geworden. Ik ben er heel erg van geschrokken ! Ik zal voor je bidden dat je snel weer opknapt.

Liefs van Gulay

Sandra Donker

Lieve Egbert,

Wat heb je me laten schrikken zeg!!! Ik las vandaag dat het ietsje beter met je gaat. Ik kan maar een ding zeggen Hou vol, ik denk veel aan je.

Jan,Hans en Erwin heel veel sterkte voor jullie.

Veel liefs Sandra Donker (bronovo)

Jenny

Wat fijn om te horen dat het iets beter gaat met Egbert! Aardig van jullie dat jullie tijd hebben gemaakt voor een update.
Heel veel sterkte verder nog en mannen houd moed!
Veel liefs Jenny